Nota Informativa Serveis Estat d'Alarma Covid-19

Actualització nota informativa: 12 de maig de 2020

A punt de complir-se dos mesos des que es va decretar l'Estat d'Alarma, vull aprofitar aquest correu per a traslladar-li en nom de totes les persones que formem l'equip de Barrero Associats i altres empreses del grup, el nostre desig de salut i esperança.

Des del passat dia 4 de maig i fins que es donin les condicions objectives de seguretat, hem adaptat el nostre horari d'atenció al públic en les nostres instal·lacions entre les 09.00h i les 14.00h, on estarem encantats d'atendre’l, recordant-los que en compliment de la normativa vigent han de sol·licitar prèviament la seva cita.

Per a garantir la seguretat de clients, col·laboradors i la del nostre equip, hem incorporat totes les mesures de protecció necessàries (pantalles, màscares, guants, gel, etc.) i per a major seguretat des d'avui mateix les nostres instal·lacions compten amb la tecnologia ZONAIR3D. Aquesta tecnologia purificadora de l'aire, elimina fins a un 99,99% els bacteris que es troben en suspensió i que per tant respirem, amb el consegüent risc per a la salut. Per a Barrero Associats, la seva salut i la nostra és el més important.

Volem aprofitar per a recordar-li, que tots els seus gestors es troben a disposició en els horaris presencials, però també fora d'ells (entre 17.00 i 19.00h), ja que ens mantenim teletreballant la resta de la jornada.

Sempre volem estar al seu costat i oferir-los el millor de nosaltres, però en aquests moments més si cap, per això no volem deixar passar aquesta oportunitat de dirigir-nos a vostès, per a recordar-los que poden contactar amb nosaltres en serveis d'àmbit diferent a l'Administració de Finques i Patrimonis, on seran atesos per competents professionals i sempre amb la garantia de confiança. Aquests àmbits són :

  • Immobiliari (Venda i Lloguer o valoracions).
  • Jurídic (Tramitacions d'herències, Testaments, etc.).
  • Fiscal i Comptable (Renda, Patrimoni, Societats).
  • Assegurances (Llar, Multirisc, etc.)
  • Arquitectura i obres (Projectes, reformes, etc.).

A l'espera de poder recobrar la nostra forma habitual de vida al més aviat possible, rebin una afectuosa salutació, reiterant-los els nostres desitjos de salut per a vostès i les seves famílies.

Atentament,

Barrero Asociados

 

Destacamos